Koložvárská slanina 100 g

Slanina prorostlá masem, vyuzená a nasolená k přímé konzumaci nebo k další tepelné úpravě. Neocenitelný doplněk do vaši kuchyně.

28,90 Kč
S DPH Dodání do 1 - 2 hodin.
Počet
Skladem

 

Náš web je chráněný kompletní SSL portfoliem certifikátů k zabezpečení e-mailů a dokumentů. Vaše data jsou v bezpečí,

 

Vaše balené zásilky jsou obvykle odeslány do 2 hodin po obdržení objednávky.

Slanina se konzervuje uzením. V tomto případě je vepřová kůže ponechána na slanině, poté silně osolena jemně mletou solí a vyuzena. Po této úpravě je stále tužší, žvýkací, přesto je vhodná k přímé konzumaci nebo také k další tepelné úpravě. 

Nejznámější oblasti excelentní slaniny jsou v Debrecínu, Szegedu a Kluže. V minulosti se slanina pouze solila, a proto se nazývala bílá slanina. Zvyk udit slaninu se v Maďarsku rozšířil až ve 20. století.

Slanina v syrovém stavu, bez tepelné úpravy, je základní přísadou vepřových pokrmů k výrobě klobás a uzenin.

Minimální doba spotřeby je výrobcem doporučená na 6 měsíců.

Skladujte v suchém prostředí do 20 °C při vlhkosti vzduchu cca 40–50 %. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

Výrobce: Kapusprint Kft.,Maďarsko

120

9 dalších produktů ve stejné kategorii: