Koňská pálivá klobása 100 g
Pálivá koňská klobása z oblasti Eger.

Náš web je chráněný kompletní SSL portfoliem certifikátů k zabezpečení e-mailů a dokumentů. Vaše data jsou v bezpečí,

Vaše balené zásilky jsou obvykle odeslány do 2 hodin po obdržení objednávky.
Pikantní koňská klobása pro milovníky silnějších chutí. Klobása je masný výrobek plněný do vepřových střev nebo umělých střev, které by měly být skladovány na chladném a suchém místě. Když je uzený, má načervenalou barvu a charakteristickou, tradiční chuť a vůni. Je konzervován solením, skladováním na suchém místě a následným uzením. Domácí klobásy, které zachovávají tradiční chutě, se doporučují konzumovat samostatně, ale s chlebem a čerstvou zeleninou, většinou zelenou cibulí.
Složení: Složení: koňské maso, vepřové maso, vepřová slanina, koření, pepř. Konzervační látka (houba, stolní sůl), dehydrovaný kukuřičný sirup, regulátor kyselosti (E575), glukóza, antioxidant (E316, E301), látka zvýrazňující chuť (glutamát sodný) ve 100 g výrobku - 125 g koňského masa, 27 g vepřového masa, 13 g vepřové slaniny.
Je nezbytné se ještě zmínit o průměrných výživových hodnotách ve 100 g hotového výrobku
Typ a velikost balení: volně baleno.
Minimální doba spotřeby: vyznačená výrobcem na etiketě výrobku.
Skladujte v suchém prostředí do 20 °C při vlhkosti vzduchu cca 40–50 %. Nevystavujte na přímém slunečném světle.
Vyvíjíme veškeré úsilí, abychom zajistili správnost seznamu složek produktu, alergenů a nutričních údajů, které se však mohou často měnit. Proto si vždy přečtěte štítek na produktu a nespoléhejte se pouze na informace na webových stránkách.
Výrobce: Pásztor Hús Kft